RSS

Concurs, concurs

26 mart.

Ultima oară am fost la munte undeva prin noiembrie anul trecut. Am avut o experiență atât de tâmpită încât mi-am jurat să nu mă mai joc cu provocările vieții. Atunci a trebuit să îmi sun fratele ca să vină să mă ia de undeva de prin Sinaia.
Sunt genul de persoană căreia îi place să riște un pic și atunci am făcut-o din plin.
Să revenim…
Am fost la Predeal anul trecut. La un hotel de patru stele, care ar fi trebuit să mă dea pe spate. Pe spate m-a dat altcineva, nu hotelul.
De fapt hotelul era drăguțel așa pe dinafară, dar…
Am primit o cameră la etajul patru. Hotelul avea două lifturi, unul era defect, celălalt nu sosea la noi, pentru că era folosit de prea multe persoane.
În cameră nu mergea televizorul…plasma, mă rog! A trebuit să chemăm pe cel care se ocupă de așa ceva ca să se uite și să îi găsească chichița.
Camera nu avea balcon, noi eram fumători, am înțeles situația, dar nici geamurile nu se deschideau complet, din măsuri de siguranță , probabil ca să nu se arunce vreun sinucigaș de la etaj…așa că fereastra nu se deschidea decât cam un lat de palmă și nu exista decât o singură fereastră pe care o puteai deschide. Să vă mai spun că am fumat numai într-un singur loc, cu gura la fereastră  ca să dau fumul afară, de frică să nu piuie piuitorul de incendiu?
La baie altă drăcie. La duș era o chestie ultra modernă cică…gen robinet. Trebuie să recunosc că am stat zece minute în pielea goală sub duș, până mi-am dat seama cum se deschidea robinetul de apă caldă-rece(nu conta)..oricum nu arăta a robinet, era ceva pătrat pe care trebuia să îl împingi înăuntru și apoi să îl sucești cumva invers, ca să pornească apa…
În momentul în care am reușit, mi-am opărit curul, pentru că a țâșnit direct apa fierbinte și nu am reușit să o combin cu cea rece.
Nu sunt cârcotașă, nu am fost niciodată…dar de la un hotel de patru stele aveam ceva pretenții.
Sunt un pic umblată prin Europa asta mică și am stat la pensiuni de două stele mult mai ok ca acum….
Trei motive pentru care să mă întorc în Predeal?
Mi s-a părut frumos Predealul și vreau să îl iau un pic la pas, Vreau să admir peisajul din jur și să mă bucur de stațiune, pentru că sincer…nu o cunosc.
Un weekend la Predeal în doi, pentru mine înseamnă evadare din cotidian, înseamnă plimbare de mână cu persoana iubită și dragoste, multă dragoste. Înseamnă aducerea aminte că nu îmi plăcea muntele și acum mi-e dor de el.
Am intrat pe site-ul Hotel Comfort Suites 5* din Predeal…
Primul lucru care mi-a atras atenția au fost camerele. Recunosc că nu dau prea mare importanță unei camere de hotel, decât prin prisma confortului băii și a patului.
Dar când am văzut paturile cu baldachin…uuu mama…mi-am dorit întotdeauna să dorm în așa ceva, mă duce cu gândul la povești arăbești, la  Șeherezada …
Hotelul este construit în stil arăbesc. Nu am fost niciodată în țările arabe, mi-am dorit…nu am ajuns..iar interiorul hotelului mă transpune oarecum acolo.
Mai îmi place că are o locație liniștită, exact cum trebuie să fie dacă vrei să ,,evadezi”.
Ca ofertă cred că nouă ni s-ar potrivi Every day is Valentine Day …. eu și iubu suntem la început de drum, ne iubim, ne-o arătăm, ne-o dovedim în fiecare zi…
Va dați seama că petalele de trandafir ar fi o surpriză frumoasă pentru mine…nu mai zic de sticla de Toscana…vin roșu despre care iubu spune că e ,, puterea ursului și bucuria ursoaicei”. :)))
Iar la final, cred că m-aș bagă și la un masaj..nu de alta dar poate îmi schimb părerea, pentru că eu mă gâdil și nimeni nu a reușit să îmi facă masaj până acum…

Alice, mulțumesc pentru șansa de a participa la concurs. Și voi vă puteți înscrie la acest concurs , aici Enciclopedia calatorului independent .

 
 

12 răspunsuri la „Concurs, concurs

  1. Aliceee Traveler

    martie 26, 2013 at 10:17 am

    Super articolul
    Mersi de participare

     
  2. Marian S

    martie 26, 2013 at 3:34 pm

    Multzumex! 😆 Deja „produc„ articolul.

     
  3. vavaly

    martie 27, 2013 at 11:04 am

    mi ai facut si mie pofta de o evadare din cotidian, chiar si pentru experiente noi si inedite. dar mai astept un pic :). muntele ma cheama si pe mine.

     
    • Scorpio

      martie 29, 2013 at 10:03 am

      Pai ce mai asteptam? Rucsacul la spinare si hai!

       
  4. psi

    martie 27, 2013 at 9:52 pm

    baftă!

     
  5. Hapi

    martie 28, 2013 at 9:02 pm

    Si pe mine m-au incantat camerele 🙂 Bafta Scorpiuto !

     
    • Scorpio

      martie 29, 2013 at 10:04 am

      Hapi camerele sunt…pfff… Bafta si tie.

       
  6. Andreea B

    martie 31, 2013 at 2:51 pm

    Bafta multa :)!

     
  7. Aliceee Traveler

    aprilie 2, 2013 at 5:29 pm

    Te rog sa imi trimiti un email la aliceee_traveler@yahoo.com
    Mersi

     

au urcat o treapta