RSS

Retrospectivă

30 dec.

An greu, an moderat, an bun.

Un an greu, plin de boală. Unele mai vechi, altele mai noi. Multă durere. La propriu! După doi ani în care m-am ținut tare, anul acesta m-am ,,covidat” și eu ca să fiu în trend. Am tras ceva cu el, a trecut. După două luni, a urmat fiul meu, apoi logodnica lui.

An moderat. Multe schimbări de profesie, demisii, multe renunțări. Nu la mine ci în general, la personalul medical. Nu mă așteptam ca sistemul medical din Germania să decadă așa de rău. Oficialii și-au băgat doape în urechi și se fac că nu văd, nu aud. Salariile rămân pe loc, dar se cere de la tine mai mult decât poți duce.

An bun și foarte bun. Am devenit Omi, mamaie sau buni? Îmi zic buni, sună mai cool. Am o nepoțică minunată, sănătoasă și cuminte. Am un pisoiaș mic, piticuțul Almei, pisica mea. Sunt născuți la diferență de o săptămână unul de altul. Nu ma plâng că nu am ce face, nu mă plictisesc.

Planuri? Nu am! Nu îmi doresc decât sănătate și liniște. Pentru mine , pentru copilul meu, pentru părinți și pentru familiile noastre.

Speranță? Poate că va fi un an mai bun!

În rest? Să plece și să vină!

Publicitate
 
Scrie un comentariu

Scris de pe decembrie 30, 2022 în Fără categorie

 

Etichete: , , ,

au urcat o treapta

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: