RSS

Pasă proastă

30 aug.

Am mai avut o pasă de genul acesta și m-am gândit că este doar o părere….am scris la un moment dat și un post oarecum pe această temă () .
Am zis că poate mi s-a părut, că poate sunt eu mai sensibilă, că poate sunt eu mai ciudată și aștept reciprocitate.Așa o fi!
Dar bariera comunicării și lipsa ei, mă face să dau înapoi…
Am ales ca de acum înainte, să citesc câteva bloguri, fără să mai comentez pe ele.Nu le voi scoate din blogroll, pentru că blogurile și persoanele în sine îmi sunt tare dragi, dar dacă nu simt acea reciprocitate infimă de a răspunde comentariilor…prefer să le citesc cu respect din umbră și atât. De ce să îmi fac eu sânge rău că poate au ceva cu mine (ceva, în sensul virtual)…până la urmă cine naiba sunt eu?
Una este să nu ai timp și să nu răspunzi tuturor…și alta să alegi pe criterii (habar nu am de care) de ala bala portocala și să vezi că în ultimul timp, comentariile tale sunt pe acolo pe undeva fără răspuns. Și asta nu odată, nu de două….e chestie repetabilă.
Nu trebuie să plac tuturor, de aceea ….nu mă întrebați, nu voi răspunde provocărilor! :))
Până la urmă …măcar la mine îmi pot ,,striga” oful şi frustrarea, nu?

 
25 comentarii

Scris de pe august 30, 2013 în De-ale mele...personale

 

25 de răspunsuri la „Pasă proastă

  1. dagatha

    august 30, 2013 at 12:39 pm

    hehehe!
    Tocmai m-am certat la telefon cu cineva care zice că sunt prea sensibilă și că prea mă afectează fiecare vorbă aruncată….Cică e defect!
    Am comentat și eu pe multe bloguri, și au fost suficiente situațiile în care dădeam refresh să văd ce zice gazda 😆 Și n-a zis.
    Acum…mi-au trecut de mult pretențiile, dar am păstrat bucuria maximă când cineva mă citește și îmi lasă un semn. Chiar dacă e unul de…critică! 😉
    Pasă proastă??? Eu nu mai ies din ea cam de multișor. 🙂

     
    • Scorpio

      august 30, 2013 at 8:23 pm

      Dagatha, la mine a reaparut(sau poate nu a disparut niciodata)? :))

       
      • dagatha

        august 30, 2013 at 9:51 pm

        😆
        Apoi…eu zic așa: dacă EU și încă vreo câțiva de pe aici interacționăm, ce-ți mai trebuie gloata? 😆
        (am uitat să precizez că sunt modestă toată! 😀 În caz că nu s-a văzut cu ochiul liber :-D)

         
  2. psi

    august 30, 2013 at 1:07 pm

    am început şi eu să nu mai răspund la toate comentariile. ba chiar nici nu mai comentez la toate postările pe care le citesc. de când am anunţat că voi face asta, mulţi nici nu mai comentează la mine. aşa că zâmbesc…
    dar ai dreptate: nu trebuie să plăcem tuturor.
    şi mă întreb eu: de când nu am mai vorbit amândouă. nu a trecut prea mult?

     
  3. Adriana

    august 30, 2013 at 5:33 pm

    ….eu nu mă abonez la comentarii aproape niciodată. Toată lumea s-a mirat, dar eu recunosc că m-am păstrat nealterată de vreun răspuns nepotrivit la lipsa mea de inteligentă, să zic aşa. Am revenit cu fiecare articol, pe unde zburd eu, recunosc iar, şi m-am bucurat tare dacă am găsit un răspuns. Acum stau şi mă gândesc dacă am revenit la cele unde nu primesc. Da, cred că da. Dar poate şi pentru că îi găsesc la mine acasă cu cateva vorbe….la care mor de drag…să răspund. Nu putem da şi noi pasele astea mai departe? Îmi crapă capul…

     
    • Scorpio

      august 30, 2013 at 8:24 pm

      Ce te faci cand nici la tine nu ii mai gasesti?

       
      • Adriana

        august 30, 2013 at 8:30 pm

        …păi, la inceput cum am trăit? Doar Vienela …ce comenta, şi o colegă de scoală…sub anonim, că-i era lene altfel. Ştiu şi eu? Aştept vremuri şi mai bune.

         
  4. Sonia

    august 30, 2013 at 7:22 pm

    Nu aștept răspuns la fiecare comentariu pe care îl las, dar zilele trecute lipsa unuia s-a întâmplat să mi se pară un hap cam amar de înghițit. Că o fi fost reală amăreala sau doar o închipuire de-a mea, nu știu. Am mers mai departe și m-am întrebat ca și tine „până la urmă cine sunt eu?”.

     
    • Scorpio

      august 30, 2013 at 8:27 pm

      Sonia, nici eu…dar cand deja este repetabil…ma gandesc ca poate nu vede sau se face ca nu vede comentariul meu. Uite…un exemplu…nu stiu cat de concludent…Cabral-din punctul meu de vedere, este un blogger mare si totusi…isi face timp sa raspunda la majoritatea, iar cand nu poate isi cere scuze… de ce de fiecare data cand comentez la el…imi raspunde? Mie? Cine sunt eu?

       
  5. Drugwash

    august 30, 2013 at 8:44 pm

    Nu-ţi bate capu’ pentru atîta lucru. Aici, în mediul ăsta, multe ciudăţenii se întîmplă. Eu, spre exemplu, zilele astea am primit notificări în mail la 3-4 zile după ce a fost publicat un articol sau comentarii pe la cei (puţin) pe care-i mai frecventez. Iar dintre comentarii, am primit notificări doar la maxim jumătate dintre ele. Dacă cei de la care aştepţi răspuns nu au fost anunţaţi prin metoda pe care ei se bazează, e perfect explicabil. Şi chiar dacă nu, nu-i mare lucru – poate n-au cuvintele la ei sau poate ar fi redundant în context.

    Cred că mai mult decît comentariile, ai o stare de nelinişte şi nesiguranţă din alte motive, care îţi cere într-un fel o anume asigurare că încă mai eşti apreciată, plăcută, iubită. Da, ştiu, psihologie de doi lei dar s-ar putea să nu greşesc prea mult. 😎

    Şi uite, spune-mi, de cîte ori ai comentat la mine? Nu verific acum deşi am tot blogul offline şi o pot face, dar nu ştiu dacă a fost o dată sau de două ori. Cu toate astea nu mă dau cu curu’ de pămînt. Ceea ce nu înseamnă că mi-e egal adică nu-mi pasă, ci că îţi ofer atenuante pentru că aşa simt eu că trebuie. Şi încă trec pe aici şi las semn atunci cînd am ceva de spus, util ori haios. 😉

    Aşa că treci peste starea asta fluierînd şi cu degetul mijlociu cît mai ţeapăn indicînd cerul, c-o trece şi-or veni iar vremurile bune. Huguleţ! 😉

     
  6. Scorpio

    august 30, 2013 at 9:01 pm

    Dragos…. :))) am spus eu ca sunt ciudata…lumea nu intelege chiar tot ce spun, pentru simplul motiv ca nu o spun ca sa inteleaga neaparat!
    Este strict vorba de acea reciprocitate…pe care am simtit-o odata, cand lumea era atat de apropiata…incat simteam ca gandim cam cu acelasi neuron lenes.
    Sincera sa fiu…ma doare in k..r daca nu imi raspunde, eu mi-am facut datoria sa comentez, dar nu te intreba apoi de ce am disparut si nu te mai citesc, doar ca sa iti fac trafic…sau ce?
    La tine nu stiu daca adun cinci comentarii cu totul(ba cred ca adun)-vezi? sunt macar corect de sincera…si la fel de sincer ma bucur cand lasi un semn aici.
    Dar este vorba de cu totul altceva…si amu no…m-am naravat si imi bag pl. Trebuie sa invat dracu odata ca lumea nu e cum o vad eu….ci in altfel. 🙂 Si eu te tzuc.

     
    • Drugwash

      august 30, 2013 at 9:34 pm

      Da, da, da, ştiu foarte bine cum sînt Scorpiile. 😀 Conceptu’ ăla idealistic de iubire necondiţionată e… doar un concept. 😛 O iubire metaforică, evident, la nivel bloggeristic. 😀 Ei bine da, lumea asta e al naibii de fucked up lately, asta pot să-ţi spun. Şi înotăm fiecare cum putem printre resturile frumuseţii de altădat’ şi bullshitu’ proaspăt aşternut printre brazde. Ce naiba să facem altceva?! 😀

      Hai, sara bună şi să-ţi fie cald acolo, la sufleţel! 😉

       
      • Scorpio

        august 30, 2013 at 9:38 pm

        O seara buna si tie. Nu te-ai lasat pana nu ai inchis pravalia…Sper sa apara Alfa langa Omega ala…ca sa dea viata din nou.

         
  7. Andrei

    august 30, 2013 at 11:16 pm

    Asa este nu poti fi pe placul tuturor…Dar pe placul tau da!!! Nu inseamna sa apelezi la mandrie dar nici sa ai mereu un sac pe tine! Te citesc de multa vreme pe blogul tau si-mi place ce scrii.Esti,am mai zis, o persoana tonica.Dar nu cred ca are rost sa te micsorezi mai mult de cat meriti!…Ce zici?

     
    • Scorpio

      august 31, 2013 at 5:00 pm

      Ce sa zic? Eu nu stiu sa ma ,,micsorez”! :))) Si mai zic ca ma bucur ca nu ma mai citesti din umbra si comentezi. Multumesc.

       
      • Andrei

        august 31, 2013 at 11:55 pm

        ….Ei si cu cititul asta din umbra! Pana la urma Cezarului trebuie sa-i dai ce-i apartine: adica in cazul tau recunoastere de prospetime,chiar daca mereu te plangi. Vreau sa-ti spun ca traiesti mai mult de cat lasi sa se inteleaga!
        Eu…asa simt!

         
  8. vienela

    august 31, 2013 at 12:36 pm

    Ma tot gandesc cu inima stransa ca la mine faci referire. Eu sunt printre putinii bloggeri care nu prea raspund comentariilor, din lipsa de timp si mai ales de energie. Se intampla sa raspund cateodata celor care comenteaza imediat ce apare articolul, iar cei care vin mai tarziu poate chiar pleaca de la mine cu impresia ca eu stau ascunsa dupa coltul blogului si ii las sa vorbeasca singuri.
    Da, sigur la mine faci referire… Am vazut acum unde am gresit… Spune-mi ca ma ierti, ca treci cu vederea si promit sa nu mai fac!

     
    • dagatha

      august 31, 2013 at 12:57 pm

      @Vienela – blogurile pe care le-am răsfoit și care s-au dovedit a avea trafic și popularitate au răspunsuri foarte puține la comentariile cititorilor. Adevărul e că e puțin…frustrant să nu ți se răspundă atunci când nu ești un ahtiat după a te băga lumea importantă în seamă (că sunt și din aceștia), iar respectivii posesori de bloguri par prea importanți ca să se aamestece cu mulțimea. Dar, din punctul meu de vedere, nu e cazul tău 🙂 Nu știu dacă la tine s-a referit sau nu Scorpiuța…dar cred că răspunsul tău de aici demonstrează că am dreptate în ceea ce te privește 🙂
      Am îndrăznit să mă bag pentru că de câteva zile bune mi-am amintit că la un moment dat ai trimis o invitație pe FB și cred că nu am băgat-o în seamă… 😀 (adicătelea mă simt cu musca pe căciulă 😀 )

       
      • vienela

        august 31, 2013 at 1:01 pm

        Stii ce fac? Raspund uneori la primele comentarii, apoi fug pe blogurile prietenilor sa comentez. Mai scriu si pe celelalte bloguri si cand ma intorc la mine vad 20 de comentarii. Ma ia ameteala cand ma gandesc ca e deja seara, ca sunt rupta de oboseala si ca nu pot raspunde selectiv. Cand am facut-o ultima data am fost taxata… Stiu exact la ce se refera Scorpiuta si sper sa ma ierte.
        Sincera sa fiu, nici nu mai stiu la ce invitatie te referi, asa ca poti goni musca de pe caciula. 🙂

         
        • dagatha

          august 31, 2013 at 1:50 pm

          🙂
          Până la urmă astea trec…Și fiecare le are pe ale lui.
          Muscă gonită 😉 Decât că acum nu știu dacă să invit eu 😆 (după cum observi, eu înlocuiesc muștele repede 😀 )

           
    • Scorpio

      august 31, 2013 at 4:56 pm

      :))) Vienela, nu…nu este vorba de tine. M-ai facut sa rad…acu’…ai grija cum gresesti! Te pup.

       
  9. redsky2010

    septembrie 5, 2013 at 10:13 am

    cautam sa vad pentru ce erau felicitarile transmise de slvc si am dat peste postarea asta. la mine nu e cazul, am comentarii putine si am timp destul sa raspund fiecaruia. habar n-am cum as face daca s-ar inmulti, dar am senzatia ca cine ma citeste nu asteapta la secunda sa-i raspund. am zile in care nu intru deloc pe blog…dar imediat ce revin, acopar lipsa.
    in final conteaza doar cum te face sa te simti blogareala asta si sufletul pe care-l pui in ea. nici mie nu mi s-a raspuns de cateva ori si da! sunt o extrasensibila, dar incerc sa nu bag in seama. poate omul e intradevar ocupat, poate mi-a derulat fara sa vrea comentariul, pur si simplu nu avea nimic sa-mi raspunda sau n-am scos eu ceva memorabil (asta mai degraba!).
    te pup si fruntea sus! ai atatia oameni frumosi in jur, nu merita sa te necajesti!

     

au urcat o treapta