RSS

Numai lapte…pe acasă

15 iun.

Pe acasă, într-un concediu care numai concediu nu este și nici nu va fi. Numai lapte și miere…așa de bine e, încât laptele s-a acrit, ca și mie de altfel. 2.-Milk-PinUps-Jaroslav-Wieczorkiewicz1
Mi-am făcut casa din nou să respire, am și lavabil-ăit o țâră, frecat, aranjat, cumpărat…gata, pentru că deja praful se pune în fiecare zi. Acum chiar că mă fac că nu îl mai văd.
Omul de bază, prietena mea de suflet a venit val vârtej la mine să mă pună pe picioare. S-a nimerit să vină într-o zi, exact când a venit și cealaltă prietenă-super femeie. Amândouă m-au tocat pe un subiect din care se părea că am ieșit șifonată. Macho!
În urma ședinței, și-au dat seama că am reușit să mă remontez singură și după ce mi-au dat una după ceafă prietenește, au ajuns amândouă la aceeași concluzie…vibratoruuuuul.
M-au lăsat cu gărgăunii mei și stolurile mele întregi și au simțit că venirea acasă mi-a adus înapoi gândurile de ,,om întreg la minte” care pare totuși cam prea blând cu cei care nu merită …,,’tule mama lor de bădăr  …bip, bip, @##$%^%$%… ”.
Buboasa sexoasă din mine s-a dezvoltat un pic și rămânând sexoasă, a înflorit buboasa. Concluzia?
Nu mai am voie să îmi expun ,,nuditatea” sub nici o formă. Formele-mi pieloase vor trebuie să le ascund sub eșarfe, lungituri și mânecături. Deci nici un pic de piele nu mai are voie să vadă soarele, altfel risc să devin de sus până jos numai bășici și bube, pe bune…nu că nu aș avea destule acum.
Adio ștrand, adio mare, adio soare. Nimic!
Doctorii mi-au dat vești bune și mai puțin bune, dar mergem înainte, nu????
Lumea înjură, în cartier după ora 23 încep bătăile stradale sau scandalurile urlătoare, câinii latră…Românica…
Lume haotică, lume fără răbdare, lume neatentă….unul din ei a făcut mașina fiului meu praf. Adică mașina mea, că apoi a trebuit să alerg să fac procuri ca să se ocupe fiul meu în continuare. Asigurarea sunt sigură că nu va acoperi costurile, deci se poate kăca pe ea de fierătanie. Noroc că nu a pățit fi-miu nimic, asta mă interesa. Dar stresul își spune cuvântul la el.
Alergături, alergături, treburi rezolvate, treburi de rezolvat…..deci…ce ziceam, ce ziceați de concediul meu????  🙂

 
Un comentariu

Scris de pe iunie 15, 2015 în De-ale mele...personale

 

Etichete: , , ,

Un răspuns la „Numai lapte…pe acasă

  1. Carmen Pricop

    iunie 18, 2015 at 9:12 pm

    Eu mă bucur că eşti bine! Restul problemelor se rezolvă. Poate ar trebui, totuşi, să te şi odihneşti printre picături.
    Fac şi eu din când în când alergie la soare, din fericire numai pe decolteu. Aşa că am purtat eşarfe vara şi tricouri până în gât. Acum m-am învăţat minte şi cum iese soarele cel fierbinte încep să mă ung cu creme cu factor de protecţie mare. Dacă scap fără alergie la începutul verii, de obicei nu mai fac în anul acela. Anul trecut am fost la mare vreo opt zile. Mi-au apărut câteva bubiţe în ultima zi şi le-am rezolvat cu vreo câteva pastile. Dar în viaţa mea n-am avut o piele atât de hidratată şi de cremuită ca în perioada aceea! :))

     

au urcat o treapta

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: