RSS

Duzina de cuvinte- Tensiune

27 feb.

Mno, vă spusei de curând că sunt în depresie cruntă. Indubitabil este faptul că ea continuă cu stări de nesomn și lipsă de poftă de mâncare.Am ajuns de trag de propria-mi carne ca de elastic. Mai, important este că am devenit din nou sexoasă, chiar extrem de sexoasă. Moșii din azil se țin după mine…rulând cărucioarele și curgându-le din gură un lichid…de poftă! Ca un colac de salvare..le arăt cu ale mele unghii,semne spre jugulară.Se potolesc subit și le dispare iubirea pentru mine doar până a doua zi.
Într-un mod realist, vă spun că de câteva zile mă tot duc la servici cam zăpăcită de cap, amețită din cauze de nesomn. Nu mă simțeam bine deloc și colegii își cam puneau întrebări. Ba chiar m-au întrebat dacă nu cumva sunt gravidă.Poate dacă aveam și obiectul în sine, mă punea și pe mine pe gânduri starea, dar așa…sunt în plin proces de obturare
Azi am plecat la muncă într-o notă nu tocmai bună. Știam că am o zi grea, un schimb greu cu mult de muncă. Prea mult!
Era schimbul de tură, am ascultat cam zece minute din ce se discuta acolo despre pacienți când mi-am simțit creierul vaporos, inima în gât, pulsul îmi sărea din vene, vedeam stele verzi și albe(pe bune) și urechile zumzăiau. Mișto! Am încercat să nu bag în seamă, însă din păcate am întrerupt discuția colegelor, simțind că mă scurg încet de pe scaun. Niciodată nu mai pățisem o așa rușine…voiam să leșin în direct!
Cu ultimile puteri, am renunțat la leșin dându-mi o trezire de zile mari pe un ton care a făcut să dispară tiuiala din urechi.
Colegele s-au sesizat, mi-au luat tensiunea și pulsul…care s-au jucat un pic cu mine azi și au pus-o pe șefa în alertă, șefă care mai să mă ,,bată” văzând cum am venit la muncă. Ba mai mult, m-a forțat să merg cu ea la doctor…nu spun că voia să mă trimită la spital.
Deci, azi am avut liber de nevoie, am pastile de somn…nu am luat în viața mea, dar trebuie să încerc câteva zile, pentru că altfel în ritmul asta nu are cine să vă mai scrie…
Una peste alta…sunt bine, da? Nu, nu cu depresia, aia stă pe capul meu, ci eu mă simt relativ bine.

 

Etichete: , ,

3 răspunsuri la „Duzina de cuvinte- Tensiune

 1. Drugwash

  februarie 28, 2015 at 12:29 am

  Nu-mi place deloc! Te surmenezi, iar asta nu făcea parte din plan. Nu eşti acolo ca să te sinucizi prin muncă, oricît de nobil ar părea. Ai grijă de tine, ca să poţi avea grijă de ceilalţi şi ca să apuci să beneficiezi de rezultatele muncii, care ar fi motivul principal pentru care te afli acolo şi nu aici.
  Odihneşte-te bine, da!? Huguleţ! 😉

   
 2. mcooper801

  februarie 28, 2015 at 6:12 pm

  nu este deloc bine cu tine….trebuie te redresezi, sa ti faci ordine in viata si sa nu te mai stresezi…scrii foarte frumos, dar este păcat daca chiar este adevarat ce scrii….sunt convins ca ai puterea de a reveni la starea de bine….analizeaza-te la modul obiectiv si cu siguranta vei gasi solutiile potrivite pt ati imbunatati viata….plimbarile prin natura cred ca te-ar ajuta , iti mai speli gandurile si apoi ….sa fii sanatoasa si nu te opri din scis//// toate cele bune

   
 3. cita

  martie 9, 2015 at 1:17 pm

  Ai grija! Uneori Dumnezeu ne trimite cate o neputinta din asta ca sa ne faca sa incelegem ca ce-i mult nu-i sanatos!
  Vezi ca nu sunt prea rele nici colegele tale?! le-a trecut invidia cand au vazut ca nu esti bine!
  Sa-ti revii iute, auzi?

   

au urcat o treapta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: