RSS

Duzina de cuvinte- Pohta de bumți

05 sept.

Mno, dragii mei…păi să vă țiu o voroavă cu ce mai făcui io în ultimul timp.Statuete cu dansatori din ceramica - decoratiune interioara .-500x500
Așadar și prin urmare, mă uitai mai întâi pe planul de muncă( fie vorba între noi, acum deja e un ispisoc depășit și vârât în sertarul șefei).Dacă am văzut eu că nu și nu…că e vorba de munci în continuare, am luat hotărârea să mergem să ne tănțuim, să ne bumți-bumți. Nu doar eu ci împreună cu colegul românaș și încă o nemțoaică, ca să nu fiu eu luată drept ibovnică de către nefasta românașului…mai știi ce poate coace o minte de femeie? Alte colege nu au mai vrut a merge, că poate așa colegul meu se simțea ca Suleymann.Dar doar cu două nu se pune…
Nu conta că a doua zi eu eram de servici de dimineață și că tot dimineață mă întorceam și de la club. Ne-am hotărât și gata. Pohta-i pohtă și când se pune nebuna, se pune. Clubul, unul pentru moși ca noi, über 40 ani, muzică anii 70-80-90. Am zis…mișto, acolo e de noi, rupem podeaua în două.
Noaptea, ne-am luat cușma, țigărili și bolentinele și urcându-ne în mașini, p-aci ți-e drumul…la 30 de km de sătuc.
Nemțoaica ne-a luat pe Autobahn. Așa am aflat noi la întoarcere, că ceea ce credeam drumul rapid și pe scurtătură, a fost de fapt o ocolire de toată frumusețea.
Am ajuns la club și am intrat după ce pe mână am dobândit o urmă fosforescentă de ștampilă. Puhoi de norod, toti cu berea-n mână și care mai de care să dea din fund. Pe ritm de dans.
Am crezut că facem mare ispravă acolo, însă nu am reușit să dansăm decât câteva dansuri.
La un moment dat, pe când mă rupeam eu în figuri, simt din ce în ce mai aproape de popoul meu o atingere care se transformă în lipeală în toată regula. Mă întorc și văd un ipochimen chelios, aproape prăvălit peste mine, cu un pahar plin în mână și încercând să trăiască melodia. Sprijinindu-se de mine! Dacă tot îmi admira popoul, l-am împins cu dânsul până l-am îndepărtat aproape să își rupă gâtul..
Pe repede înainte, DJ-ul s-a îmbătat și ne-a turnat și nouă pe gât toată noaptea numai rock.
Io nu zic că nu ascult rock, dar seara cu pricina anunța cu surle și trâmbițe alt gen de muzică.
Grea osândă pentru mine.
Am încercat să rămân cu nervii calmi cam trei ore încontinuu, ore în care mi-au zdrăngănit chitarele în cap…și privind über patruzeci-ul cum trăiește intens muzica. Și o trăiau frate, că nu aveau încotro, o trăiau în ritmuri scălâmbate.
După trei ore am cedat psihic și ne-am făcut băgăjelul, cărându-ne.
Lângă clubul unde am fost noi, era un alt club…alt gen muzical. Gotic! Nu știu cum este, nu am ascultat până acum, dar parcă era mai tentant să merg acolo( da’ mi-era că o pun de un viol), măcar pentru cei pe care îi vedeam că intră în acel club .Brrr! Îmbrăcați total în negru, mantii lungi negre, bocanci cu tălpi duble, multe brățări, lanțuri, cercei, belciuge prin nări.
Nu mi-a fost de ajuns! Data viitoare încercăm alt club pentru moși, poate avem mai  mult noroc.
La întoarcere, colega a plecat la ea acasă, noi spre satul nostru uitat de lume. Am greșit drumul, ne-am rătăcit prin orașul ăla, o oră ne-am învârtit pe străzi pustii, s-a stricat și mașina…așa că în momentul în care am găsit drumul spre casă după ce am bântuit ca bezmeticii, am pornit la drum cu 40-50 pe oră, că mai mult era risc de accident.
Nu mă mai întrebați cum am muncit în ziua aia, dar rahatul știu că l-am șters în mod sigur, corect.
În rest ce am mai făcut…nu mai știu, eram robotizată.
Da mă mai duc! Nu, nu acolo…că sigur îi sparg capul DJ-ului.

 

Etichete: , , ,

2 răspunsuri la „Duzina de cuvinte- Pohta de bumți

 1. Drugwash

  septembrie 5, 2014 at 10:22 pm

  Data viitoare cînd ai chef de muncă… du-te-n Australia! 😆

   
 2. dagatha

  septembrie 6, 2014 at 6:03 pm

  „Bumți-bumți”???? 😆

   

au urcat o treapta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: