RSS

Duzina de cuvinte- Chinuieli

12 apr.

Prima ,,dragoste” e ademenire totală….Trec săptămani şi ne simţim ca într-un carusel de emoţii profunde şi   avem fluturi stomacali bengoşi.FOTO8
Ni se pare că toată lumea e a noastră până când se prăbuşeşte. Cel care era lângă noi se dovedeşte a fi de fapt altcineva şi spunem pa.
Trecem la următoarea etapă în care credem că ne-am călit şi nu mai punem botul la vrăjeli ale piţizânelor sau ale machofeţilor…dupa caz.
Următoarea…ni se pare cea mai bună alegere…Pfuai, de ce nu a venit de prima dată? E tot ce ne-am dorit, cuvintele zboară, ca şi hainele de altfel, hormonii urlă, urlă şi dragostea noastră…dar urlă după o pauză, pentru că e prea mult şi dintr-o dată şi piţifeţii nu sunt pregatiţi pentru mai mult, că doar sunt tineri şi vor să se distreze…dupa caz.Şi e pa!
Spunem printre dinţi o rugă şlefuită şi mergem mai departe prin viaţă, pentru că nu avem ce face. Adunăm râme sau păianjeni :))) …după caz.
Dar inimioara bate încă în trupul nostru cernut de vreme, mai cu un rid, mai cu o burtă, o celulită sau o chelie. Şi apare in final apariţia, care spune că te doreşte aşa cum eşti tu.Pentru că a vazut acel ceva în tine, ceva-ul ăla pe care nimeni nu a reuşit să îl zărească vreodată.
Ultima, credem că e cam cea mai bună soluţie…poate pentru că e timpul să spui mulţumesc că nu mai eşti singur sau poate pentru că muzica destinului a cântat în sfarşit şi pentru tine sau poate pentru că aşa a fost să fie, să te chinui în etape şi încercări ca la final să fie punct.
Punct!

Au scris psi şi bineînţeles, cei înscrişi în tabelul ei.

 
8 comentarii

Scris de pe aprilie 12, 2013 în Duzina de cuvinte și Provocările

 

Etichete: ,

8 răspunsuri la „Duzina de cuvinte- Chinuieli

 1. dordefemeie

  aprilie 12, 2013 at 10:30 pm

  Sa fie ultima… iti doresc.

   
 2. SimonaR

  aprilie 13, 2013 at 4:00 pm

  Sper că sunt la ultima acum, chit că am sărit peste cea de-a doua 😀

   
 3. alma nahe

  aprilie 13, 2013 at 6:59 pm

  Chi(n)uili, bre! 😆

   

au urcat o treapta

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: